Otvaraju se reciklažna dvorišta u Velikoj Gorici i Mraclinu te jedna blagajna u Komunalnom centru

Odlukom Stožera civilne zaštite Grada Velike Gorice od utorka 14. travnja 2020. otvaraju se reciklažna dvorišta u Velikoj Gorici i Mraclinu s posebnim režimom rada, kako bi se spriječilo potencijalno širenje korona virusa. Reciklažna dvorišta bit će otvorena od ponedjeljka do subote od 09 do 17 sati.

Korisnici prilikom dolaska ispred reciklažnog dvorišta, propuštaju se od strane zaposlenika VG Čistoće, jedan po jedan u krug dvorišta, radi zaštite ostalih korisnika i radnika.

Korisnici će sami odlagati svoj razvrstani otpad u označene kontejnere. Kako se ne bi stvarale velike gužve ispred reciklažnog dvorišta, molimo građane da kod kuće razvrstaju otpad po kategorijama.

Prilikom ulaska u prostor reciklažnog dvorišta molimo korisnike da slijede uputa zaposlenika VG Čistoće d.o.o. kako bi se izbjegli svi rizični kontakti među osobama uslijed pandemije zaraze korona virusom i pridržavaju preporučenih mjera opreza i zaštite zdravlja građana i zaposlenika.

Uz reciklažna dvorišta otvara se i jedna blagajna za plaćanje računa u Komunalnom centru. Blagajna će raditi radnim danom od 8:00 do 15:00 sati.